Munkatársaink

Andy Oatridge

Alapítvány vezető

Andy régóta szereti Magyarországot és az ifjúsági munkát. Feleségével, Zsófival együtt alapította az ACORNCAMPS, (most Acorn) szervezetet. Andy anglikán lelkész, Liverpool szurkoló, szeret új dolgokat kitalálni, focizni, filmet nézni és családjával együtt kikapcsolódni.

Zsófi Oatridge

Magyar kapcsolatok

Zsófi a férjével, Andyvel és 3 gyermekével 2013-ban költözött vissza szülőföldjére, Magyarországra, miután 10 évig élt az Egyesült Királyságban. Szívesen dolgozik Andyvel az Acorn irodában és azon kívül is, szeret sütni együtt a gyerekekkel és nagyokat kirándulni.

Anna Poór

Acorn munkatárs

Miután Anna önkéntesként szolgált az első tinitáborban 2001-ben, minden évben visszatért Magyarországra, ma pedig már itt is él, és az Acorn szervezetnek dolgozik. Még szorosabb lett a kapcsolata az országgal, amint elkezdte tanulni a magyar nyelvet, de igyekszik jobban megérteni a kultúrát is, sőt immár egy magyar férfinek a felesége!

Tóth Krisztián

Magyar kapcsolatok támogatás

Krisztián először 2010-ben került kapcsolatba az Acornnal, a váci gyülekezetük nyári tábora kapcsán. Régebben villamosmérnökként dolgozott. Most a lelkészi tanulmányait folytatja a Baptista Egyházban, és mellette részidőben dolgozik az Acornnál. A szabadidejében szeret a feleségével és a két fiukkal időt tölteni.

Tam Szilárd

Missziós munkatárs

Szilárd 2020-ban költözött vissza Magyarországra, miután 6 évet töltött Londonban, ahol felfedezte, hogy mennyire szereti az ifjúsági munkát. Most az Acorn szervezetben dolgozik, mint misszionárius. Szilárd szereti a sportokat, idegen nyelveket, a természetet és a jelentőségteljes beszélgetéseket.

Szabó András

Operatív Vezető

András 2021-ben csatlakozott a csapathoz. A legfőbb feladata az Acorn magyarországi szervezet alapítása. Mentős és szociális munkás tanulmányokat folytatott, valamint tapasztalata van az ifi szolgálatban és a HR munkában nemzetközi cégeknél. Meglepően érdekesnek találja a magyar törvény tanulmányozását.

Mikola Bori

Acorn Bibliai Képzés Tanár

Bori a Budapest-Külső-Kelenföldi Református Egyházközség beosztott lelkésze. 2006 óta sok tábort szervezett az Acornnal. Ezenkívül a Langham mozgalmon keresztül is dolgoztunk együtt. Bori az Acorn Bibliai Képzés egyik tanára.

Berecz Juli

HU Pénzügyi adminisztrátor

Juli 2008-ban vett részt először egy Acorncamps táborban mint tolmács. Teljes állásban dolgozik a Külgazdasági és Külügyminisztériumban, és mellette segít a munkánkban pénzügyi és ABK adminisztrátorként. Juli szeret időt tölteni a szabadban és a mindennapi életbe belevinni a kereszténységet – a munkahelyén és otthon.

Jane Dennis

UK Pénzügyi adminisztrátor

Jane, a férjével Timmel együtt, az Oatridge családon keresztül került kapcsolatba az Acornnal. Jane most a színfalak mögött dolgozik velünk; a szervezet pénzügyeivel foglalkozik. Jane jelenleg Basingstoke-ban él az 5 gyermekükkel együtt, így nem szokott unatkozni. 🙂

Carl Brooks-Plunkett

Gyermek- és ifjúságvédelmi felelős

Carl először 2014-ben vezetett Acorn tábort. Azóta szolgált már igehirdetőként és a gyermek- és ifjúságvédelmi feladatok vezetőjeként. Eredetileg mint gyermekápoló dolgozott; később mint ifivezető. Jelenleg az Oakhill teológiai egyetemen tanul. Carl szeret sétálni, sütni és táncolni.

Stephen Cartledge

Angol gyülekezeti kapcsolat felelős

Stephen a kezdetektől (2002-től) 2017-ig szolgált velünk mint kuratóriumi tag. Általános iskolai tanárként dolgozik a szülővárosában, és elkötelezett ifivezető a gyülekezetükben. Nagyon szeret horgászni, rögbit nézni és időt tölteni a családjával.

Magyar & angol önkéntesek

Az Acorn szolgálatát sok önkéntes munkatárs is végzik. Szolgálati területük elsősorban a tábor vezetés, a tolmácsolás, az írott anyagok fordítása és az angol team segítése. Hálásak vagyunk az együttműködésükért.