Együttmükődés

IVK

Az országos Ifi Vezető Képzés egy nagyon jó minőségű hétvége – sok ifivezetőnek az év egyik fénypontja. Több száz ifjúsági szolgálatot végző ,,vidéki vagy városi, abszolút új vagy régi motoros, önkéntes vagy főállású munkatárs” vesz részt, mind ugyanazzal a vággyal, hogy Jézust hirdesse a fiataloknak.

Andy Oatridge, az Acorn vezérigazgatója, a vezetőség egyik tagja. Az idei konferencián az egyik főelőadó lesz. Az Acorn már részt vett több igehirdetés műhely megtartásában. Nagy áldásnak tartjuk az együttműködésünket az ifivezetők támogatásában.

LANGHAM

Az Acorn szoros munkakapcsolatotban van a Langham csoporttal. Közös célunk hogy a ,,magyarázó igehirdetés” elterjedjen a magyar igehirdetők között is. Mindkettőnknek fontos a Biblia aktuális, hűséges, és érthető tanítása. Annyi a különbség, hogy az ABK (Acorn Bibliai Képzés) különösen az ifjúsági szolgálatra koncentrál.

Andy Oatridge a Langham egyik testületi tagja Magyarországon. Az elmúlt 5 évben fokozatosan nőtt a Langham ‘klubok’ száma, ahol a résztvevők együtt fejlődnek az igehirdetésben. Közülük néhány lelkipásztor csatlakozott az ABK-hoz mint visszajelző tanár. Hálásak vagyunk a szolgálatukért.